Floating FB popout byReview Results

9. november 2014 15:25
by Antoinette
2 Reacties

Tapas bij een bar | Tapas at a bar | Tapas a un bar

9. november 2014 15:25 by Antoinette | 2 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Outside it was quiet, inside it was busy in the oldest tapas bar of Lanzarote: Bar Stop in Yaiza.

Wait for a moment, choose from so many tapas and then eat. What do you want more? 

Or make sticky pine nuts with artichokes.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Fuera era silencioso, dentro era animado en el bar de tapas más viejo de Lanzarote: Bar Stop en Yaiza.

Esperar un momento, elegir de muchos tapas y entonces comer. ¿Qué quieres todavía más? 

O haz piñones pegajosos con alcachofa.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Buiten was het stil, binnen was het druk in de oudste tapasbar van Lanzarote: Bar Stop in Yaiza.

Even wachten, kiezen uit zoveel tapas en dan eten. Wat wil je nog meer?

Of maak kleverige pijnboompitten met artisjokken.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reacties (2) -

ziet er mooi en lekker uit, krijg gewoon zin in om daar naar toe te vertrekken.
en lekker eten. groetjes

Ja, het is heerlijk om op de eilanden van de Canarische eilanden te verblijven. De omgeving, het weer en het eten.

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Vers en puur | Fresh and pure | Fresco y puro

Floating FB popout byReview Results

24. november 2013 13:54
by Antoinette
0 Reacties

Vers en puur | Fresh and pure | Fresco y puro

24. november 2013 13:54 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Recognize this? You leaf through a cooking magazine or cookbook and you think: "Yes, that dish I like to prepare" and then it seems that you also have all the ingredients in house. All fresh and pure.

So I have for example cooked with dried legume often. Always handy to have these in your kitchen cabinet, they are not perishable. Now in the kitchen drawer is a bag with lentils. I have steeped them in water for a night and look what for something sweet you can make out of it. 

Read the recipe or make this salad with walnuts, croutons and goat cheese.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

¿Conoceslo? Hojeas una revista de cocina o un libro de cocina y piensas: "Sí, este plato quiero hacer" y entonces resulta que tienes todo ingredientes en la casa. Todo fresco y puro.

Así he cocinado por ejemplo con legumbres muchas veces. Siempre práctico para tenerlas en tu armario de cocina, ellos se pueden conservar mucho tiempo. Ahora en el cajón de cocina es una bolsa con lentejas. Pongo reblandecer los en agua por una noche y ve que buenos puedes hacer. 

Lee la receta o haz ensalada con nueces, croutons y queso de cabra.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Ken je dat? Blader je door een kooktijdschrift of kookboek en denk je: "Ja, dat gerecht wil ik maken" en dan blijkt dat je ook nog alle ingrediënten in huis hebt. Allemaal vers en puur.

Zo heb ik bijvoorbeeld al vaker met gedroogde peulvruchten gekookt. Altijd handig om deze in je keukenkast te hebben, ze zijn lang houdbaar. Nu ligt er in de keukenla een zak met linzen, ik heb ze een nacht in water laten wellen en kijk eens wat voor lekkers je er van kunt maken. 

Lees het recept of maak deze salade met walnoten, croutons en geitenkaas.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Champignonstoof met karamelappel en aardappelwaaier - Mushroom stew with caramel apple and potato fan - Guiso de champiñon con manzana caramelo y patatas en abanico

Floating FB popout byReview Results

23. oktober 2016 12:31
by Antoinette
0 Reacties

Champignonstoof met karamelappel en aardappelwaaier - Mushroom stew with caramel apple and potato fan - Guiso de champiñon con manzana caramelo y patatas en abanico

23. oktober 2016 12:31 by Antoinette | 0 Reacties

Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,

My head is about to explode. No, not by a headache. My brains are working overtime with all those ideas that I have. I get so inspired by everything that I read and see that I need a clone of myself to do all those ideas.

Ideas such as little changes on my blog, all those dishes which I still want to try out and my way of photographing and filming.

So many ideas just as with this mushroom stew with caramel apple and potato fans: just starting step by step. 

Read the recipe or make Wellington with mushrooms, walnuts and blue cheese.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Mi cabeza estalla más o menos. No, no por dolor de cabeza. Mis cerebros hacen horas extras con todas las ideas que tengo. Me siento inspirado que leo y miro que necesito un clon de mi misma para ya hacer todas las ideas.

Ideas como cambios poquitos en mi blog, todos los platos que quiero testar y mi manera de sacar fotografías y filmar.

Tantas ideas como este guiso de champiñones con manzana caramelo y patatas en abanico: comenzar con paso a paso como siempre. 

Lee la receta o haz Wellington con setas, nueces y queso azul.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Mijn hoofd barst zowat uit elkaar, Nee, niet door hoofdpijn. Mijn hersenen maken overuren met al die ideeën die ik heb. Ik raak zo geïnspireerd door alles wat ik lees en zie dat ik een kloon van mijzelf nodig heb om al die ideeën te doen.

Ideeën zoals kleine veranderingen op mijn blog, al díe gerechten die ik nog wil uitproberen en mijn manier van fotograferen en filmen.

Zoveel ideeën net als bij deze champignonstoof met karamelappel en aardappelwaaiers: gewoon stap voor stap beginnen. 

Lees het recept of maak Wellington met paddenstoelen, walnoten en  blauwe kaas.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top