Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,
My head is about to explode. No, not by a headache. My brains are working overtime with all those ideas that I have. I get so inspired by everything that I read and see that I need a clone of myself to do all those ideas.
Ideas such as little changes on my blog, all those dishes which I still want to try out and my way of photographing and filming.
So many ideas just as with this mushroom stew with caramel apple and potato fans: just starting step by step.
Read the recipe or make Wellington with mushrooms, walnuts and blue cheese.
Enjoy of LA COMIDA Deliciosa
Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,
Mi cabeza estalla más o menos. No, no por dolor de cabeza. Mis cerebros hacen horas extras con todas las ideas que tengo.
Me siento inspirado que leo y miro que necesito un clon de mi misma para ya hacer todas las ideas.
Ideas como cambios poquitos en mi blog, todos los platos que quiero testar y mi manera de sacar fotografías y filmar.
Tantas ideas como este guiso de champiñones con manzana caramelo y patatas en abanico: comenzar con paso a paso como siempre.
Lee la receta o haz Wellington con setas, nueces y queso azul.
Disfruta de LA COMIDA Deliciosa
Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,
Mijn hoofd barst zowat uit elkaar, Nee, niet door hoofdpijn. Mijn hersenen maken overuren met al die ideeën die ik heb. Ik raak zo geïnspireerd door alles wat ik lees en zie dat ik een kloon van mijzelf nodig heb om al die ideeën te doen.
Ideeën zoals kleine veranderingen op mijn blog, al díe gerechten die ik nog wil uitproberen en mijn manier van fotograferen en filmen.
Zoveel ideeën net als bij deze champignonstoof met karamelappel en aardappelwaaiers: gewoon stap voor stap beginnen.
Lees het recept of maak Wellington met paddenstoelen, walnoten en blauwe kaas.
Geniet van LA COMIDA Deliciosa