6. december 2015 10:45
by Antoinette
0 Reacties
Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,
Last week the Dutch television broadcast the first part of Masterchef Autralia’s final week. What I like a about these cooking contests are the presentations the contestants make of their dishes: real piece of art.
In one of the earlier broadcasts was a recipe of the pastry chef Janice Wong: the cassis plum. One of the elements was a jelly. Inspired by this broadcast, I made some elements with the jelly as the leading part, with different flavors, structures, colors. And this is the result.
Read
the recipe or try
the little apple pies.
Enjoy of LA COMIDA Deliciosa
Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,
La semana pasada la televisión holandesas transmitió la primera parte de la semana del final de Masterchef Australia. Lo que me gusta buena a estos concursos de cocina son los presentaciones que los participantes hacen de sus platos: verdadera obras de arte.
En un programa anterior fue una receta del cocinero-jefe de pastelería Janice Wong, el cassis plum. Una de las partes fue una jalea. Inspirado por eso programa he elaborado algo partes con jalea en el papel principal con sabores diversos, colores y esto es el resultado.
Lee
la receta o prueba
los pasteles de manzana pequeño.
Disfruta de LA COMIDA Deliciosa
Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,
Afgelopen week zond de Nederlandse televisie het eerste deel van de finaleweek van Masterchef Australia uit. Wat ik mooi vind aan deze kookwedstrijden zijn de presentaties die de deelnemers van hun gerechten maken: echte kunstwerken.
In een van de eerdere uitzendingen was een recept van de patisserie chef Janice Wong, de cassis plum. Een van de onderdelen was een gelei. Geïnspireerd door deze uitzending heb ik wat onderdelen uitgewerkt met de gelei in de hoofdrol met verschillende smaken, texturen, kleuren en dit is het resultaat.
Lees
het recept of probeer
de appeltaartjes.
Geniet van LA COMIDA Deliciosa