Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,
I notice that the last couple of weeks I eat the same vegetables like sweet pepper, eggplants, zucchini, leek, green beans and occasionally sometimes broccoli.
So I often make a stew with eggplant. Everything in a pan, with a bay leaf on low heat and stirring every now and then.
This time I leave it to the oven to do most of the work and roast the eggplants in the oven. The warmth of the oven makes the flesh of the eggplants soft. Together with a refreshing sauce this is definitely a delicious first course.
Read the recipe or make these eggplant rolls with walnut paste.
Enjoy of LA COMIDA Deliciosa
Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,
Llamo la atención que las semanas últimas yo como las mismas verduras como pimientos, berenjenas, calabacín, puerro, judías verdes y a veces brécol alguna vez.
Así hago muchas veces un estofado con berenjena. Todos en una olla, con una hoja del laurel a fuego lento y de cuando en cuando revuelve.
Esta vez deja hacer el horno el trabajo y tuesto las berenjenas en el horno. El calor del horno hace el pulpa de las berenjenas suaves. Juntos con una salsa refrescante esto es seguro entremeses deliciosos.
Lee la receta o haz esos rollos de berenjena con pasta de nueces.
Disfruta de LA COMIDA Deliciosa
Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,
Het valt me op dat ik de laatste weken dezelfde groentes eet zoals paprika, aubergine , courgette, prei, sperziebonen en soms een enkele keer broccoli.
Zo maak ik vaak een stoofpotje met aubergine. Alles in een pan, met een laurierblad op laag vuur en af en toe roeren.
Deze keer laat ik de oven het meeste werk doen en rooster ik de aubergines in de oven. De warmte van de oven maakt het vruchtvlees van de aubergines zacht. Samen met een verfrissende saus is dit zeker een lekker voorgerecht.
Lees het recept of maak deze aubergine rolletjes met walnoten pasta.
Geniet van LA COMIDA Deliciosa