Floating FB popout byReview Results

14. juli 2013 20:37
by Antoinette
2 Reacties

Weer een Beetje Zon

14. juli 2013 20:37 by Antoinette | 2 Reacties


Hi, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Zuivelproducten zijn op zijn tijd lekker en soms ook wel een grote calorieënbom. Zo is ricotta rijk aan calcium, fosfor (goed voor je botten) en B12 (goed voor je energie).

In de koelkast had ik nog een bakje met ricotta staan en ja, wat ga je daar nu van maken. Combineren met een bakje aardbeien: een aardbeien-ricottataartje. 

Je kunt de bodem van dit taartje met koekjeskruim maken, alleen ik heb geen koekjes in huis, dus zelf maar een deeg voor de bodem maken. 

En zo maakt dit taartje weer dat de zon schijnt. Heb je wel koekjes in huis? Je hoeft dan alleen de koekjes te verkruimelen en met een beetje warme boter te mengen. Maak ze dan nu, deze taartjes. 

Lees het gerecht of maak de aardbei amandel kruimeldeeg.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Reacties (2) -

Ziet er ook weer heerlijk uit! En prachtige kleuren de aarbeien.

Zeker heerlijk en de kleuren van de aardbeien geven je echt het zomergevoel.

Pingbacks and trackbacks (2)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Sweet potato salad | Ensalada de batata | Zoete aardappelsalade

Floating FB popout byReview Results

27. mei 2018 12:30
by Antoinette
0 Reacties

Sweet potato salad | Ensalada de batata | Zoete aardappelsalade

27. mei 2018 12:30 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

You have that? That you want to make so many dishes that you eventually don’t know anymore which you are going to make first. I had it with these sweet potatoes.

One moment I wanted to make a cake, the other moment a puree and then I thought why not a potato salad, only even just different. 

Just let it braise in a pan. Season it with ras el hanout spices. After a bit more than a quarter the sweet potato colours beautiful orange. Garnish with some olives and parsley. And you have this colourful potato salad

Read the recipe or make these sweet potato with olive tapenade, quail egg and cheese.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Lo tienes también? Que quieres hacer muchos platos que eventualmente no recuerdas cual va a hacer como primero. Lo tuve con esas batatas.

Un momento quiera hacer un pastel, el otro momento un puré y entonces pensé porqué no una ensalada de batata, sólo un poco diferente. 

Simplemente deja estofar en una sartén. Sazona con ras el hanout. Después de un poco más de quince minutos colorea la batata naranja bonita. Guarnece con algo aceitunas y perejil. Y tienes esa ensalada de batata lleno de colores. 

Lee la receta o haz  esas pizza de batatas con tapenade de aceitunas, huevo de codorniz y queso.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Heb je dat ook? Dat je zoveel gerechten wilt maken dat je uiteindelijk niet meer weet welke je als eerste gaat maken. Ik had het met deze zoete aardappel. 

Het ene moment wilde ik een taart maken, het andere moment een puree en toen dacht ik waarom niet een aardappelsalade, alleen even net anders. 

Gewoon laten smoren in de pan. Breng het op smaak met ras el hanout kruiden. Na iets meer dan een kwartier kleurt de zoete aardappel mooi oranje. Garneer met wat olijven en peterselie. En je hebt deze kleurrijke zoete aardappelsalade

Lees het recept of maak deze zoete aardappel pizza met olijventapenade, kwartelei en kaas.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top