Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,
You have that? That you want to make so many dishes that you eventually don’t know anymore which you are going to make first. I had it with these sweet potatoes.
One moment I wanted to make a cake, the other moment a puree and then I thought why not a potato salad, only even just different.
Just let it braise in a pan. Season it with ras el hanout spices. After a bit more than a quarter the sweet potato colours beautiful orange. Garnish with some olives and parsley. And you have this colourful potato salad.
Read the recipe or make these sweet potato with olive tapenade, quail egg and cheese.
Enjoy of LA COMIDA Deliciosa
Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,
Lo tienes también? Que quieres hacer muchos platos que eventualmente no recuerdas cual va a hacer como primero. Lo tuve con esas batatas.
Un momento quiera hacer un pastel, el otro momento un puré y entonces pensé porqué no una ensalada de batata, sólo un poco diferente.
Simplemente deja estofar en una sartén. Sazona con ras el hanout. Después de un poco más de quince minutos colorea la batata naranja bonita. Guarnece con algo aceitunas y perejil. Y tienes esa ensalada de batata lleno de colores.
Lee la receta o haz esas pizza de batatas con tapenade de aceitunas, huevo de codorniz y queso.
Disfruta de LA COMIDA Deliciosa
Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,
Heb je dat ook? Dat je zoveel gerechten wilt maken dat je uiteindelijk niet meer weet welke je als eerste gaat maken. Ik had het met deze zoete aardappel.
Het ene moment wilde ik een taart maken, het andere moment een puree en toen dacht ik waarom niet een aardappelsalade, alleen even net anders.
Gewoon laten smoren in de pan. Breng het op smaak met ras el hanout kruiden. Na iets meer dan een kwartier kleurt de zoete aardappel mooi oranje. Garneer met wat olijven en peterselie. En je hebt deze kleurrijke zoete aardappelsalade.
Lees het recept of maak deze zoete aardappel pizza met olijventapenade, kwartelei en kaas.
Geniet van LA COMIDA Deliciosa