Floating FB popout byReview Results

6. december 2015 10:45
by Antoinette
0 Reacties

Gebakken appelpartjes met five spice, bramengelei en crumble | Fried apple parts with five spices, blackberry jelly and crumble | Partes de manzanas fritas con polvo de cinco espacias, jalea de zarzamoras y crumble

6. december 2015 10:45 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Last week the Dutch television broadcast the first part of Masterchef Autralia’s final week. What I like a about these cooking contests are the presentations the contestants make of their dishes: real piece of art.

In one of the earlier broadcasts was a recipe of the pastry chef Janice Wong: the cassis plum. One of the elements was a jelly. Inspired by this broadcast, I made some elements with the jelly as the leading part, with different flavors, structures, colors. And this is the result.

Read the recipe or try the little apple pies.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

La semana pasada la televisión holandesas transmitió la primera parte de la semana del final de Masterchef Australia. Lo que me gusta buena a estos concursos de cocina son los presentaciones que los participantes hacen de sus platos: verdadera obras de arte.

En un programa anterior fue una receta del cocinero-jefe de pastelería Janice Wong, el cassis plum. Una de las partes fue una jalea. Inspirado por eso programa he elaborado algo partes con jalea en el papel principal con sabores diversos, colores y esto es el resultado.

Lee la receta o prueba los pasteles de manzana pequeño. 

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Afgelopen week zond de Nederlandse televisie het eerste deel van de finaleweek van Masterchef Australia uit. Wat ik mooi vind aan deze kookwedstrijden zijn de presentaties die de deelnemers van hun gerechten maken: echte kunstwerken.

In een van de eerdere uitzendingen was een recept van de patisserie chef Janice Wong, de cassis plum. Een van de onderdelen was een gelei. Geïnspireerd door deze uitzending heb ik wat onderdelen uitgewerkt met de gelei in de hoofdrol met verschillende smaken, texturen, kleuren en dit is het resultaat.

Lees het recept of probeer de appeltaartjes.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Sweet potato pizza with olive tapenade, quail eggs and cheese | Pizza de batatas con tapenade de aceitunas, huevos de codorniz y queso | Zoete aardappel pizza met olijventapenade kwartelei en kaas

Floating FB popout byReview Results

20. augustus 2017 11:08
by Antoinette
0 Reacties

Sweet potato pizza with olive tapenade, quail eggs and cheese | Pizza de batatas con tapenade de aceitunas, huevos de codorniz y queso | Zoete aardappel pizza met olijventapenade kwartelei en kaas

20. augustus 2017 11:08 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

What comes into mind if you think of a quick snack? Than probably pizza comes back to mind. Not a big pizza, think of a mini pizza. Only you don’t want to make or use pizza dough. You rather wish a healthy version. Well, that’s possible.

How? Use sweet potato for the bottom. By baking the sweet potato in the oven it stays firm for a bottom. In the time that you wait for the oven you make the topping of olives and capers. 

Garnish it with cheese and quail egg and you have a colourful mini pizza on your plate. 

Click here for recipe.

Enjoy of LA COMIDA Deliciosa 

Try also this dish with sweet potato: Sweet potato soup with fried onions or Spanish spinach and sweet potato with dip

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

¿ Qué te pasa por la cabeza cuando piensas en un tentempié rápido? Entonces pizza pasa por la cabeza. Ni una pizza grande, piensa en un mini pizza. Solo no haces o usas masa de pizza. Prefieres una versión sana. Ya, es posible.

¿Cómo? Usa batata para el suelo. Por cocer la batata en el horno le queda fuerte para el suelo. En el tiempo que tú esperas al horno tú haces el topping de aceitunas y alcaparras. 

Guarnece los con queso y huevo de codorniz y tienes un mini pizza llena de color en tu plato. 

Clic aquí para receta.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Proba también esa comida con batata: Sopa de batata con cebollas freído o Espinaca español y batata con salsa para remojar

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Wat komt bij je op als je aan een snelle snack denkt? Dan schiet pizza je wel te binnen. Niet een grote pizza, denk aan een mini pizza. Alleen wil je geen pizzadeeg maken of gebruiken. Je wilt liever een gezonde versie. Wel, dat is mogelijk.

Hoe? Gebruik zoete aardappel voor de bodem. Door de zoete aardappel in de oven te bakken blijft het voor een bodem stevig. In de tijd dat je op de oven wacht maak je de topping van olijven en kappertjes. 

Garneer het met kaas en kwartelei en je hebt een kleurrijke mini pizza op je bord. 

Klik hier voor het recept.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Probeer ook dit gerecht met zoete aardappel: Zoete aardappelsoep met gebakken ui of Spaanse spinazie en zoete aardappel met dip

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top