18. februari 2018 14:02
by Antoinette
0 Reacties
Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,
Do you know that? That you have to laugh at yourself. Laughing for something you do where you think back to later. How did I manage that? Like leaving your front door open a whole night. Take your groceries out of the boot and not noticing that you have not closed the lid of the boot and that it isn’t open for a few minutes but a whole night. And then also a night that, you guessed it, also is raining and not so much. The next morning your boot is just not a pool.
Today it is not so bad. Today I forget the coconut powder with this apple-cranberry crumble. And although I am a sweet tooth and do not like sour, this apple-cranberry crumble tasted pretty good. Make this crumble and decide for yourself if you want to add a sweet taste.
Read the recipe and also try this crumble: Apple-crumble cake
Enjoy of LA COMIDA Deliciosa
Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,
¿Sabes eso? Que tienes que reírte de ti mismo. Riendo por algo que haces lo que piensas más tarde. ¿Cómo lo gestioné? Como dejar la puerta abierta una noche entera. Saque sus compras del maletero y no se dé cuenta de que no ha cerrado el portón trasero y que no está abierto durante unos minutos, sino durante toda la noche. Y luego también una noche que, lo adivinaste, también llovió y no tanto. A la mañana siguiente tu maletero no es sólo una piscina.
Hoy no es tan malo. Hoy me olvido del polvo de coco con este crumble de manzana y arándano. Y aunque soy goloso y no me gusta el sabor amargo, este crumble de manzana y arándano sabe muy bien. Haga que esto se desmorone y decide por usted mismo si desea agregar un sabor dulce.
Lee la receta y prueba este crumble: Bizcocho manzana migas
Disfruta de LA COMIDA Deliciosa
Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,
Ken je dat? Dat je om jezelf moet lachen. Lachen om iets wat je doet waar je later aan terugdenkt. Hoe heb ik dat toch voor elkaar gekregen. Zoals een hele nacht je voordeur op een kier open laten staan. Je boodschappen uit de achterbak pakken en niet opmerken dat je de achterklep niet hebt dicht gedaan en dat hij niet voor een paar minuten maar een hele nacht open staat. En dan ook een nacht dat, je raadt het al, ook nog regent en niet zo’n klein beetje ook. De volgende ochtend is je achterbak nog net geen zwembad.
Vandaag is het niet zo erg. Vandaag vergeet ik de kokospoeder bij deze appel-cranberry crumble. En hoewel ik een zoetekauw ben en niet van zuur houdt smaakte deze appel-cranberry crumble best wel goed. Maak deze crumble ook en bepaal zelf of je een zoete smaak toevoegt.
Lees het recept en probeer ook deze crumble: Appel-kruimelcake
Geniet van LA COMIDA Deliciosa