Floating FB popout byReview Results

13. april 2014 18:46
by Antoinette
0 Reacties

De Oven en Veel Meer | The Oven and Much More | El Horno y Muchos Mas

13. april 2014 18:46 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

When I make something then I wonder if it worked, how it looks like and if it taste good. Last time I was out of luck that I pulled out a baking tin a little too quick of the oven and I hurt my hand despite I had an oven cloth in my hand. Not that smart of course because simply I must use an oven glove.

What I like about dishes in the oven, is that you do the cutting first, then you fill a dish and put it in the oven. And for a half an hour it looks after itself and you set the table. After the kitchen timer gets off, you open the oven and you want to attack it right away. Get the dish out of the oven, put it on the table and what keeps you for attacking it? 

Read the recipe or make the Sweet potato soup with fried onions.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Si hago algo entonces siempre estoy curioso o ha salido, como lo tiene pinta y o lo sabe. La otra vez tuve una avería que saqué un molde demasiado un poco rápido del horno y me lesioné la mano a pesar de tuve un agarrador en mi mano. Así claro que no es listo pues tengo que usar un guante al horno.

Qué me gustan a platos en el horno, es que primero haces el cortado, después llenas una fuente y la pon en el horno. Y por media hora no tienes por qué preocuparte y pones la mesa. Después de suena el reloj de cocina, abiertas el horno y ya quieres ir a lanzarte al instante. Saca la Fuente del horno, ponla en la mesa y que contienes para de lanzarse? 

Lee la receta o haz la sopa de batata con cebollas fritas.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Als ik iets maak dan ben ik altijd benieuwd of het gelukt is, hoe het eruit ziet en of het smaakt. De vorige keer had ik pech dat ik iets te snel een bakvorm uit de oven haalde en mijn hand bezeerde ondanks dat ik een pannenlap in mijn hand had. Niet zo slim natuurlijk want ik moet gewoon een ovenhandschoen gebruiken.

Wat ik leuk vind aan gerechten in de oven, is dat je eerst het snijwerk doe, daarna een schaal vult en die in de oven zet. En voor een half uur heb je er geen omkijken naar en dek je de tafel. Nadat de kookwekker afgaat, open je de oven en wil je gelijk al gaan aanvallen. Haal de schotel uit de oven, zet hem op tafel en wat houd je tegen om aan te vallen? 

Lees het recept of maak de Zoete aardappelsoep met gebakken uien.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top