Floating FB popout byReview Results

7. mei 2017 13:05
by Antoinette
0 Reacties

Cucumber rolls with dried tomato, cottage cheese and chives - Rollos de pepino con tomate secado, queso fresco granulado y cebollino - Komkommerrolletjes met gedroogde tomaat, cottage cheese en bieslook

7. mei 2017 13:05 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

250. Eat al least 250 grams of vegetables and 2 pieces of fruit, that is the advice from the new Disc of Five from the Food center. You eat with ease 2 pieces of fruit every day, so that is no problem but do you eat 250 grams of vegetables every day. How do you see that you come by those 250 grams?

It helps if you eat for example more cucumber, cherry tomatoes, radishes, red pepper etc. It bites away nice, you swallow your vitamins and you can vary fine and nice with it. 

By leafing through some recipes I see a photo of cucumber rolls. The beautiful color green of the cucumber that stick out against the mixed red stuffing. 

Why don't you also make this dish? You don't need a gas cooker, an oven or a grill. At least a knife to cut and to smear and furthermore it's handwork. 

A way to get more vitamins. Make these cucumber rolls with dried tomatoes, cottage cheese and chives. Watch the video for step by step explanations. In a jiffy you have swallow more vitamins

Enjoy of  La Comida Deliciosa

P.s. In the mood for more recipes with cucumber?

Hola, la amante de comida de La Comida Deliciosa.

250. Come al menos 250 gramos verduras y 2 piezas frutas, el cual es el consejo de nueva pirámide de los alimentos del centro de la alimentación. Tú comes fácil 2 piezas frutas cada día, así no es problema pero comes ya en realidad 250 gramos verduras cada día. ¿Cómo tú procuras que sacas esas 250 gramos?

Que ayuda a todos cuando tú comes por ejemplo pepino, tomates cherry, rábanos, pimiento etc. Se zampa completamente bueno, tú tragas vitaminas y también tú puedes variarlos agradable y sabroso. 

Durante hojear por algo recetas miro una foto de rollos de pepino. El bonito color verde contrasta con el rellano rojo mezclado. 

¿Por qué no también este plato? Tú no necesitas la cocina de gas, un horno ni una parrilla. Sí un cuchillo para cortar y untar y después es trabajo hecho a mano. 

Una manera para tragar más vitaminas. Hace estos rollos de pepino con tomate secado, queso fresco granulado y cebollino. Mira el vídeo para paso a paso explicación. En un santiamén va tragas más vitaminas.

Disfruta de  La Comida Deliciosa

P.s. Tienes ganas de más recetas con pepino?

Hallo, liefhebber van La Comida Deliciosa,

250. Eet minstens 250 gram groente en 2 stuks fruit, dat is het advies uit de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Je eet gemakkelijk elke dag 2 stuks fruit, dus dat is geen probleem maar eet je eigenlijk wel 250 gram groente per dag. Hoe zorg je dat je aan die 250 gram komt?

Het helpt al als je bijvoorbeeld meer komkommer, cherrytomaten, radijzen, paprika etc. eet. Het hapt lekker weg, je krijgt je vitamines binnen en je kunt er ook leuk en lekker mee variëren.

 Bij het bladeren door wat recepten zie ik een foto van komkommerrolletjes. De mooie kleur groen van de komkommer dat afsteekt tegen de gemengde rode vulling. 

Waarom maak jij ook niet dit gerecht? Je hebt geen gasfornuis, een oven of een grill nodig. Wel een mes om te snijden en om te smeren en verder is het handwerk. 

Maak deze komkommer rolletjes met gedroogde tomaat, cottage cheese en bieslook. Bekijk de video voor stap voor stap uitleg. In een mum van tijd krijg je al meer vitamines binnen.

Geniet van  La Comida Deliciosa

P.s. Heb je zin in meer recepten met komkommer?

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Spicy broad beans with artichoke hearts | Habas picantes con corazones de alcachofa | Kruidige tuinbonen met artisjokharten

Floating FB popout byReview Results

9. september 2018 09:35
by Antoinette
0 Reacties

Spicy broad beans with artichoke hearts | Habas picantes con corazones de alcachofa | Kruidige tuinbonen met artisjokharten

9. september 2018 09:35 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

When I saw the ingredients of the recipe, I thought why not. Broad beans. An ingredient which I definitely don’t eat daily, I don’t think previous. A bean which shows a vivid green color after shelling it. For this recipe I use frozen broad beans, which lies there for a while with the idea to make this recipe.

The shelling of the broad beans is quite restful actually and a good practice for your patience. Another practice for patience I think is slicing the lemon peel in very thin strips, especially when I saw the white under the peel of the lemon. 

The spicy broad beans comes from the garlic, cumin and the ginger. Another ingredient that isn’t on your list daily are artichoke hearts. The light bitter taste of the artichoke hearts blend well with the spicy ingredients. 

The recipe is easy and with a colorful garnish of mint, black olives and the lemon peel you make this spicy broad beans with artichoke hearts

Read the recipe or make sticky pine nuts with artichokes.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Cuando veía los ingredientes de esa receta, pensaba por qué no. Habas. Un ingrediente que no como diario, seguro. Un frijol que atrás pelar muestra un color verde brillante. Por esa receta usa habas congeladas que han estado allí por un tiempo con la idea para hacer esa receta.

Pelar de las habas es en realidad calma y un buen ejercicio para tu paciencia. Otro ejercicio para paciencia encontré picar la cáscara de limón en tiras finas, especialmente cuando veía el blanco bajo la cáscara de limón. 

Las habas picantes vienen para el ajo, el comino y el jengibre. Otro ingrediente que no están en tu lista diario son corazones de alcachofas. El sabor ligero y amargo de los corazones de alcachofas mezcla con los ingredientes picantes bueno. 

La receta es fácil y con un guarnición llena de color de la menta, aceitunas negras y la cáscara de limón haz esas habas picantes con corazones de alcachofas

Lee la receta o haz piñones pegajosos con alcachofas.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

iframe type="text/html" width="720" height="405" src="https://www.youtube.com/embed/vX17rN7baOc" frameborder="0">

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Toen ik de ingrediënten van dit recept zag, dacht ik waarom ook niet. Tuinbonen. Een ingredient die ik zeker niet dagelijks eet, volgens mij nog niet eerder. Een boon die na het doppen een knalgroene kleur toont. Voor dit recept gebruik ik diepvries tuinbonen, die daar al een tijd liggen met het idee om dit recept te maken.

Het doppen van de tuinbonen is eigenlijk wel rustgevend en een goede oefening voor je geduld. Een andere oefening voor geduld vond ik het in dunne reepjes snijden van de citroenschil, vooral toen ik nog het wit onder de schil van de citroen zag. 

De kruidige tuinbonen komen door de knoflook, komijn en de gember. Een ander ingredient dat ook niet dagelijks op je lijst staat zijn de artisjokharten. De licht bittere smaak van de artisjokharten mengt goed met de kruidige ingrediënten. 

Het recept is makkelijk en met een kleurrijke garnering van munt, zwarte olijven en de citroenschil maak je deze kruidige tuinbonen met artisjokharten

Lees het recept of maak plakkerige pijnboompitten met artisjokken.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

iframe type="text/html" width="720" height="405" src="https://www.youtube.com/embed/vX17rN7baOc" frameborder="0">

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top