Floating FB popout byReview Results

9. september 2018 09:35
by Antoinette
0 Reacties

Spicy broad beans with artichoke hearts | Habas picantes con corazones de alcachofa | Kruidige tuinbonen met artisjokharten

9. september 2018 09:35 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

When I saw the ingredients of the recipe, I thought why not. Broad beans. An ingredient which I definitely don’t eat daily, I don’t think previous. A bean which shows a vivid green color after shelling it. For this recipe I use frozen broad beans, which lies there for a while with the idea to make this recipe.

The shelling of the broad beans is quite restful actually and a good practice for your patience. Another practice for patience I think is slicing the lemon peel in very thin strips, especially when I saw the white under the peel of the lemon. 

The spicy broad beans comes from the garlic, cumin and the ginger. Another ingredient that isn’t on your list daily are artichoke hearts. The light bitter taste of the artichoke hearts blend well with the spicy ingredients. 

The recipe is easy and with a colorful garnish of mint, black olives and the lemon peel you make this spicy broad beans with artichoke hearts

Read the recipe or make sticky pine nuts with artichokes.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Cuando veía los ingredientes de esa receta, pensaba por qué no. Habas. Un ingrediente que no como diario, seguro. Un frijol que atrás pelar muestra un color verde brillante. Por esa receta usa habas congeladas que han estado allí por un tiempo con la idea para hacer esa receta.

Pelar de las habas es en realidad calma y un buen ejercicio para tu paciencia. Otro ejercicio para paciencia encontré picar la cáscara de limón en tiras finas, especialmente cuando veía el blanco bajo la cáscara de limón. 

Las habas picantes vienen para el ajo, el comino y el jengibre. Otro ingrediente que no están en tu lista diario son corazones de alcachofas. El sabor ligero y amargo de los corazones de alcachofas mezcla con los ingredientes picantes bueno. 

La receta es fácil y con un guarnición llena de color de la menta, aceitunas negras y la cáscara de limón haz esas habas picantes con corazones de alcachofas

Lee la receta o haz piñones pegajosos con alcachofas.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

iframe type="text/html" width="720" height="405" src="https://www.youtube.com/embed/vX17rN7baOc" frameborder="0">

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Toen ik de ingrediënten van dit recept zag, dacht ik waarom ook niet. Tuinbonen. Een ingredient die ik zeker niet dagelijks eet, volgens mij nog niet eerder. Een boon die na het doppen een knalgroene kleur toont. Voor dit recept gebruik ik diepvries tuinbonen, die daar al een tijd liggen met het idee om dit recept te maken.

Het doppen van de tuinbonen is eigenlijk wel rustgevend en een goede oefening voor je geduld. Een andere oefening voor geduld vond ik het in dunne reepjes snijden van de citroenschil, vooral toen ik nog het wit onder de schil van de citroen zag. 

De kruidige tuinbonen komen door de knoflook, komijn en de gember. Een ander ingredient dat ook niet dagelijks op je lijst staat zijn de artisjokharten. De licht bittere smaak van de artisjokharten mengt goed met de kruidige ingrediënten. 

Het recept is makkelijk en met een kleurrijke garnering van munt, zwarte olijven en de citroenschil maak je deze kruidige tuinbonen met artisjokharten

Lees het recept of maak plakkerige pijnboompitten met artisjokken.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

iframe type="text/html" width="720" height="405" src="https://www.youtube.com/embed/vX17rN7baOc" frameborder="0">

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top