Floating FB popout byReview Results

3. juli 2016 12:36
by Antoinette
0 Reacties

Toast met zelfgemaakte paddenstoelenboter | Toast with homemade mushroom butter | Pan tostado con mantequilla de setas casera

3. juli 2016 12:36 by Antoinette | 0 Reacties

Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,

With my thoughts I'm with & the warmth of summer, not so long ago we had the first foretaste. Now I'm wondering, what am I going to do? Am I going to make a little dish that calls for summer or am I going for heavy stuff?

I choose a summer dish with a touch of autumn/winter. With lettuce leaves I always think of spring and summer, even though you can eat them all year round. The touch of autumn/winter is in the roasted hazel nuts, de walnuts and the mushrooms. Of course it's easy to buy a jar of mushroom tapenade. I like it more to make this tapenade myself because I can decide myself how much garlic and nuts I put in the tapenade. 

Read the recipe or make this Wellington with mushrooms, walnuts and blue cheese.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Sentado con mi pensamiento en el calor del verano, aún no hace mucho así hemos tenido la primera muestra. Ahora me pregunto, cual voy a hacer? ¿Voy a hacer un plato que evoca el verano o voy para alimentación consistente?

Opto por un plato del verano con un asomo del otoño/invierno. Con hojas de lechuga siempre pienso en la primavera y el verano, mientras que puedes comerlas todo el año. Asomo del otoño/invierno lo está en las avellanas tostadas, los nueces y los champiñones. Por supuesto es simple para comprar un potecito del paté de setas. Me gusta mucho para hacer misma esa paté porque puedo decidirme mismo cuanto ajo y nueces meto en el paté. 

Lee la receta o haz eso Wellington con setas, nueces y queso azul

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Ik zit met mijn gedachte bij de warmte van de zomer, nog niet zo lang geleden hebben we het eerste voorproefje gehad. Nu vraag ik me af, wat ga ik doen? Ga ik een gerechtje maken dat de zomer oproept of ga ik voor stevige kost?

Ik kies voor een zomergerechtje met een vleugje herfst/winter. Bij slabladeren denk ik altijd aan de lente en de zomer, terwijl je ze het hele jaar door kunt eten. Het vleugje herfst/winter zit hem in de geroosterde hazelnoten, de walnoten en de champignons. Het is natuurlijk makkelijk om een potje paddenstoelentapenade te kopen. Ik vind het veel leuker om deze tapenade zelf te maken omdat ik zelf kan bepalen hoeveel knoflook en noten ik in de tapenade doe. 

Lees het recept of maak deze Wellington met champignons, walnoten en blauwe kaas. 

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top