Floating FB popout byReview Results

17. juli 2016 14:23
by Antoinette
0 Reacties

Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges | Smoked trout puree with tarragon dressing and asparagus | Puré de trucha ahumado y aliño de estragón y espárragos

17. juli 2016 14:23 by Antoinette | 0 Reacties

Groen, overal waar je kijkt, groen. Van lichtgroen naar donkergroen van vers groen naar bijna verdord groen. Een mooie kleur om naar te kijken en vooral als deze kleur, groen, in je tuin aangeeft dat het nog steeds zomer is en speelt met de wind en het zonlicht. 

Ik neem deze kleur mee de keuken in, en door andere kruiden en groente te gebruiken kook ik met de mat groene kleur van de dragon, het lichtgroene van de tuinkers en het glanzend groen van de asperges.

Samen met de neutrale kleur van de aardappelpuree en van de forel en, om het gerecht niet al te saai te maken, het contrast met de gerookte zalm gemarineerd in een bietendressing.

Houd jij ook van groen? Maak dan dit recept!
______________________________

Green, every where you look, green. From light green to dark green from fresh green to almost withered green. A beautiful color to have a look at and especially if this color, green, indicates in your garden that it's still summer and is playing with the wind and the sunlight.

I'm taking this color into my kitchen and by using other herbs and vegetables I'm cooking with the matt green color of tarragon, the light green of garden cress and the glazy green of the asparagus.


Together with the neutral color of the mashed potato and the trout and, not making the dish all to boring, the contrast with the smoked salmon marinated in a beetroot dressing.

Do you love green also? Then make this recipe!

___________________________

Verde, en todas partes donde miras, verde. Desde verde claro a verde oscuro desde verde fresco a casi verde resecadose. Un color bonito para mirar y sobre todo si este color, verde, indica en tu jardin que lo es todavía verano y juega con el viento y la luz del sol.

Yo llevo este color en la cocina y por usar otras hierbas y verduras cocino con el color mate verde del estragón, el verde claro del mastuerzo y el verde brillado de los aspárragos.

Junto con el color neutro del puré de patatas y de la trucha y, no para hacer el plato aburrido, el contraste con el salmón ahumado marinada en un aliño de remolacha.

¿Te gusta el verde también? ¡Hace entonces esta receta!

Bekijk de video | Watch the video | Mira el video:
Klik voor het Nederlandse recept op | Click for the English recipe on| Clic aquí para la receta español a:La Comida Deliciosa recept Gerookte forelpuree+dragondressing-recipe Smoked trout puree+tarragon dressing- receta Puré de trucha y aliño .pdf (238,4KB)

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top