Floating FB popout byReview Results

14. augustus 2016 11:43
by Antoinette
0 Reacties

Pappardelle met zalm en mosterdsaus | Pappardelle with salmon and mustard sauce | Pappardelle con salmón y salsa de mostaza

14. augustus 2016 11:43 by Antoinette | 0 Reacties

Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,

Besides the composition of a beautiful photo color appeals. Color in the sense of it attracts your attention. A couple of weeks ago I used beet roots for the recipe smoked trout puree with tarragon dressing and asparagus.

An ingredient of which you in fact don't think about to marinate with. You take a slice of smoked salmon and lay it in the beet root marinade with as result a bright pink purple salmon. For this dish you use salmon, fresh salmon and you let it marinate for one day in the sweet colored beet root. 

The lemon gives it a fresh flavor and the sauce has a soft and a kind of sharp touch of flavor. Let the beet root and lemon do their thing and then you have a lovely dish. 

Read the recipe or make the smoked trout puree with tarragon dressing and asparagus.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Además de composición una foto bonita gusta al color. Color en el sentido de llamar la atención. Hace unas semanas he usado remolachas para la receta de puré de trucha ahumado y aliño de estragón y espárragos.

Un ingrediente donde no piensas en realidad para marinar. Tomas una loncha de salmón ahumado y lo pones en la marinada de remolacha resultar en un salmón con un color subido de rosa y violeta. Para esta receta uso también salmón, salmón fresco y deja marinar en la remolacha dulce de color. 

El limón le da un sabor fresco y la salsa tiene un sabor suave y un toque algo picante. Deja la remolacha y el limón su cosa y entonces tienes un plato delicioso. 

Lee la receta o haz el puré de trucha ahumado y aliño de estragón y espárragos.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Naast de compositie van een mooie foto spreekt kleur aan. Kleur in de zin van dat het je aandacht trekt. Een paar weken geleden heb ik bieten voor het recept gerookte forelpuree met dragondressing en asperges gebruikt.

Een ingredient waar je eigenlijk niet aan denkt om mee te marineren. Je neemt een plak gerookte zalm en leg het in de bietenmarinade met als resultaat een knal paarsroze zalm. Voor dit gerecht gebruik je ook zalm, verse zalm en laat je een dag in de zoetgekleurde biet marineren. 

Citroen geeft het een frisse smaak en de saus heeft een zachte en een iets scherpe touch van smaak. Laat de biet en de citroen hun ding doen en dan heb je een heerlijk gerecht. 

Lees het recept of maak de gerookte forelpuree met dragondressing en asperges.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top