Floating FB popout byReview Results

14. augustus 2016 11:43
by Antoinette
0 Reacties

Pappardelle met zalm en mosterdsaus | Pappardelle with salmon and mustard sauce | Pappardelle con salmón y salsa de mostaza

14. augustus 2016 11:43 by Antoinette | 0 Reacties

Naast de compositie van een mooie foto spreekt kleur aan. Kleur in de zin van dat het je aandacht trekt. 

Een paar weken geleden heb ik bieten voor het recept gerookte forelpuree met dragondressing en asperges gebruikt. Een ingredient waar je eigenlijk niet aan denkt om mee te marineren. Je neemt een plak gerookte zalm en leg het in de bietenmarinade met als resultaat een knal paarsroze zalm.

Voor dit gerecht gebruik je ook zalm, verse zalm en laat je een dag in de zoetgekleurde biet marineren. De citroen geeft het een frisse smaak en de saus heeft een zachte en een iets scherpe touch van smaak.

Laat de biet en de citroen hun ding doen en dan heb je een heerlijk gerecht.

Enjoy of LA COMIDA Deliciosa

________________________________

Besides the composition of a beautiful photo colour appeals. Colour in the sense of it attracts your attention. 


A couple of weeks ago I used beet roots for the recipe smoked trout puree with tarragon dressing and asparagus. An ingredient of which you in fact don't think about to marinate with. You take a slice of smoked salmon and lay it in the beet root marinade with as result a bright pink purple salmon.
 
For this dish you also use salmon, fresh salmon and you let it marinate for one day in the sweet coloured beet root. The lemon gives it a fresh flavour and the sauce has a soft and a kind of sharp touch of flavour.

Let the beet root and lemon do their thing and then you have a lovely dish.

Enjoy of LA COMIDA Deliciosa

_________________________________

Además de composición un foto bonito gusta al color. Color en el sentido de llamar la atención. 

Hace unas semanas he usado remolachas para la receta puré de trucha ahumado y aliño de estragón y espárragos. Un ingrediente donde no piensas en realidad  para marinar. Tomas una loncha de salmón ahumado y pones lo en la marinada de remolacha resultar en un salmón con un color subido de rosa y violeta.

Para esta receta uso tambíen salmón, salmón fresca y deja marinar en la remolacha dulce de color. El limón da la un sabor fresco y la salsa tiene un sabor suave y un toque algo picante.

Deja hacen la remolacha y el limón su cosa y entonces tienes un plato delicioso.

Enjoy of LA COMIDA Deliciosa

Bekijk de video | Watch the video | Mira el video:

Doet de video het niet? Klik hier! Does the video not work? Click here! El video no hace? Clic aquí!

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top