Floating FB popout byReview Results

21. september 2014 12:56
by Antoinette
0 Reacties

Walnotenpesto bij de kaasplank | Walnut pesto at the cheese board | Pesto de nuez para plato de queso

21. september 2014 12:56 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

The garden door is still open, birds are whistling and after a couple of days with summer temperatures we turn into autumn over two days. The leafs of the trees and plants are starting to give their beautiful colours.

A cheese board has both something summerly and autumnally. All those various cheeses, especially with a self-made pesto. Last week the pesto was made of basil with pine nuts and Parmesan cheese. This time the pesto is of Parmesan cheese with walnuts, parsley and thyme. Some grapes and bread makes it complete. 

Read the recipe or make Green beans with pesto and almonds.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

La puerta al jardín aún está abierta, las aves cantan y después unos días con temperaturas de verano sobre dos días vamos al otoño. Las hojas de los árboles y plantas ya comienzan a dar sus colores bonitos.

Un plato de queso tiene tanto algo veraniego como otoñal. Todo diferentes tipos de queso, sobre todo con un pesto he hecho misma. La semana pasada el pesto había hecho de albahaca con piñones y queso parmesano. Esta vez el pesto es de queso parmesano con nuez, perejil y tomillo. Algo uvas y pan completa. 

Lee la receta o haz Judías verdes con pesto y almendras.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

De tuindeur staat nog open, vogels fluiten en na een paar dagen met zomerse temperaturen gaan we over twee dagen naar de herfst. De bladeren van de bomen en planten beginnen al hun mooie kleuren te geven.

Een kaasplank heeft zowel iets zomer- als herfstachtig. Al die diverse kazen, vooral met een zelfgemaakte pesto. Vorige week was de pesto gemaakt van basilicum met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Deze keer is de pesto van Parmezaanse kaas met walnoten, peterselie en tijm. Wat druiven en brood maakt het compleet. 

Lees het recept of maak Sperziebonen met pesto en amandelen,

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Wat Laat de Zon Schijnen?

Floating FB popout byReview Results

21. april 2013 16:04
by Antoinette
0 Reacties

Wat Laat de Zon Schijnen?

21. april 2013 16:04 by Antoinette | 0 Reacties


Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

De laatste dagen wisselen wolken en zon elkaar af. Vooral de zonnestralen geven al het gevoel van warmte naar de zomer.

In mijn koelkast staat een bakje aardbeien zo mooi rood dat je vanzelf al gaat stralen. Ik gebruik de aardbeien om een heerlijk gebakje van te maken. De combinatie van cake, aardbeien, munt en ganache. 

Zeg nu zelf, wat laat de zon schijnen? Heerlijke, zoete aardbeien.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Pingbacks and trackbacks (3)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Zoveel Inspiratie om Iets Lekkers op Tafel te Zetten

Floating FB popout byReview Results

25. augustus 2013 15:23
by Antoinette
0 Reacties

Zoveel Inspiratie om Iets Lekkers op Tafel te Zetten

25. augustus 2013 15:23 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Nowadays there is so much inspiration to put a delicious, nice and beautiful dish on the table. You find recipes on the internet, in cooking programs on television, in cookery books of famous chefs and in food magazines.

A lot of supermarkets have their own magazine. One of them is the magazine Allerhande (the Dutch word of 'all kinds of' and is also online). 

With so much inspiration you learn every day and often it takes you about an hour preparing, cooking and waiting to make something delicious. To give your thoughts free rein, looking forward to the result and then eat it like candy. 

Enjoy this lovely dessert! 

Read the recipe or make sticky pine nuts and artichokes.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Actual hay mucha inspiración para poner un plato delicioso, agradable y bonito a la mesa. Encuentras recetas a la red, en programa de cocina a la televisión, en libros de cocina de cocinero-jefes famosos y en libros de revista.

Muchos supermercados los tienen revistas propias. Una de ellas es la revista Allerhande (la palabra holandesa para 'todo tipo de' y está conectado). 

Con tanta inspiración aprendes todos los días y muchas veces le llevas una hora preparar, cocinar y esperar hacer algo delicioso. 

Dar rienda suelta a tus pensamientos, esperar con ilusión a el resultado y comer golosinear. 

¡Goza ese postre bueno! 

Lee la receta o haz piñones pegajoso y en alcachofa.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Tegenwoordig is er zoveel inspiratie om een lekker, leuk en mooi gerecht op tafel te zetten. Je vindt recepten op het internet, in kookprogramma's op tv, in kookboeken van beroemde chef-koks en in kooktijdschriften.

Daarnaast hebben veel supermarkten hun eigen tijdschrift. Eén ervan is het tijdschrift Allerhande (ook online). 

Met zoveel inspiratie leer je elke dag weer en vaak kost het je maar een uurtje aan voorbereiden, bereiden en wachten om iets lekkers te maken. 

Je gedachten de vrije loop laten, uitkijken naar het resultaat en dan lekker snoepen. 

Geniet van dit lekkere nagerecht!

Lees het recept of maak de kleverige pijnboompitten en artisjokken.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top