Floating FB popout byReview Results

26. mei 2013 21:27
by Antoinette
0 Reacties

Een Selectie van Tapas - deel 1

26. mei 2013 21:27 by Antoinette | 0 Reacties


Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Anderhalf jaar geleden was ik op Fuerteventura en naast het bezichtigen van bezienswaardigheden en met een auto rondcrossen over dit mooie eiland was het eten een heel belangrijk onderdeel van de tijdsbesteding.

Vooral het ontdekken van kleine restaurantjes in de (kleine) dorpjes en in achteraf straatjes waar ze nog het echte plaatselijke eten voorschotelen, dat was gewoon genieten. 

Eén van mijn favorieten was dan ook het proeven van de verschillende soorten tapas: groente en vis tapas, van gefrituurd, gebakken tot gestoofd en de patata bravas. 

Deze week heb ik wat tapas gemaakt; als eerste de bekende albóndigas (gehaktballetjes), deze keer heb ik ze van tonijn gemaakt. 

Laat je verleiden door deze tapas en waan je weer even op een terrasje op Fuerteventura … ik wel… 

Lees het recept of maak pasta met witvis, knoflook, pepertjes en pijnboompitten

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Pingbacks and trackbacks (2)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top