Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,
What attracts attention in the cookbook Argentínisima are all those recipes of pies and cookies. The table of contents shows that there are 25 recipes, therefore enough to try it out.
So many choices, which recipe am I going to choose from. I leaf through the cookbook, put a sticker at recipes and then I see the recipes of these nut cookies, cookies with walnuts and cookies with pine nuts. They both need less than a half hour in the oven.
For the cookies with pine nuts I use the homemade spring honey which I have gotten from my classmate Spanish. The recipe asks for the whole jar of honey and for enjoying from this honey for a long time I mix it with other honey.
By opening the oven your kitchen and your house fills with the smell of baked cookies. Luckily there are lot of cookies and you and others can enjoy them every day. Wrap them up and give them away.
Read the recipe or make cakes with pine nuts.
Enjoy of LA COMIDA Deliciosa
Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,
Que llama la atención en el libro de cocina Argentinísima son todas las recetas de tartas y galletas. Se desprende el índice de materias que ellos son 25 recetas, entonces suficiente para testar.
Tanta elección, cual receta voy a elegir. Hojeo el libro de cocinar, pego una pegatina en las recetas y después veo las recetas de estas galletas de nuez, galletas con nuez y galletas con piñones. Ellas necesitan menos de media hora en el horno.
Por las galletas uso de la miel de primavera hecho misma que he
recibido de mi compañera de clase de español. La receta pregunta el tarro de miel entero y para disfrutar aún mucho tiempo de esta miel mezclo la con otra miel.
Durante abrir del horno tu cocina y tu casa llenan con el olor de galletas cocidos. Afortunado hay muchas galletas y puedes y otros disfrutar cada día. Las envuelve y regala.
Lee la receta o haz galletas con piñones.
Disfruta de LA COMIDA Deliciosa
Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,
Wat opvalt in het kookboek Argentinísima zijn al die recepten voor taarten en koekjes. Uit de inhoudsopgave blijkt dat het 25 recepten zijn, dus genoeg om uit te proberen.
Zoveel keus, welk recept ga ik kiezen. Ik blader in het kookboek, plak een plakker bij recepten en dan zie ik de recepten van deze notenkoekjes, koekjes met walnoot en koekjes met pijnboompitten. Ze hebben allebei minder dan een half uur nodig in de oven.
Voor de koekjes met pijnboompitten gebruik ik de eigengemaakte lente honing dat ik van mijn klasgenote Spaans heb gekregen. Het recept vraagt om de hele pot honing en om nog lang van deze honing te genieten meng ik het met andere honing.
Bij het openen van de oven vult je keuken en je huis met de geur van gebakken koekjes. Gelukkig zijn het veel koekjes en kun jij en anderen er elke dag van genieten. Pak ze in en geef ze weg.
Lees het recept of maak de cakejes met pijnboompitten.
Geniet van LA COMIDA Deliciosa