Floating FB popout byReview Results

3. januari 2016 09:50
by Antoinette
0 Reacties

Gevlochten kaneelbroodjes | Plaited cinnamon bread rolls | Bocadillos trenzado de canela

3. januari 2016 09:50 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

On the first Sunday of 2016 I read my yearly horoscope of 2016 and they write that in 2016 it's all about more confidence in my own capabilities by doing that which interest me, in what I'm good at and what I like to do. To find out this they advise to take a course to accentuate or broaden my skills and to read books and articles about my interests.

And alternate this with some more exercise makes 2016 a top year I start with the first of what interest me namely food and photography. Food as well as the food it's self as the preparing of dishes. Besides I take an online course to learn and try out more about all aspects of photography. 

On this Sunday I eat, while reading my yearly horoscope, hot cinnamon bread roll with apple-pear jam made of the last apples of my sister's apple tree and drink a hot chocolate. Have you already read your yearly horoscope and are you going to do something with it? Happy New Year. 

Read also the recipe. Try also the apple-almond cakes

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

En el primer domingo del 2016 leo mi horóscopo del año y escriben que en 2016 gira en torno a más confianza en mis propias posibilidades para hacer lo que me interesa, soy bueno en lo que y lo que me gusta para hacer. Para descubrir esto recomiendan para hacer un curso por agudizar y ensancharse mis capacidades y leer libros y artículos sobre mi intereses.

Y alternar esto con moverse algo más hace 2016 un buen año. Comienzo con lo primero lo que me interesa y eso es comida y fotografía. Comida como comida en si cómo preparar de los platos. Después hago un curso online para aprender y probar aún más sobre todos los aspectos de la fotografía. 

Lo hago el domingo, durante leer de mi horóscopo del año, como bocadillos de canela caliente con mermelada de la manzana y pera hecho con las últimas manzanas del manzano de mi hermana y bebo un chocolate muy caliente. ¿Ya has leído tu horóscopo del año y vas a participarlo algo? ¡Feliz año nuevo! 

Lee la receta. Prueba también los pasteles de manzana y almendras

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Op de eerste zondag van 2016 lees ik mijn jaarhoroscoop van 2016 en ze schrijven dat het in 2016 draait om meer vertrouwen in mijn eigen kunnen door te doen wat me interesseert, in wat ik goed ben en wat ik leuk vind om te doen. Om hier achter te komen adviseren ze om een cursus te volgen om mijn vaardigheden aan te scherpen en te verbreden en boeken en artikelen over mijn interesses lezen.

En dit afwisselen met wat meer bewegen maakt 2016 een top jaar. Ik begin met het eerste wat mij interesseert en dat is namelijk eten en fotografie. Eten zoals eten op zichzelf als het bereiden van gerechten. Daarnaast volg ik een online cursus om meer te leren over alle aspecten van fotografie en uit te proberen. 

Op deze zondag eet ik, bij het lezen van mijn jaarhoroscoop, warme kaneelbroodjes met appel-peren jam gemaakt met de laatste appels van de appelboom van mijn zus en drink een hot chocolate. Heb jij jouw jaarhoroscoop al gelezen en ga je er wat mee doen? Gelukkig Nieuwjaar! 

Lees het recept. Probeer ook de appel-amandelkoek.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top