Floating FB popout byReview Results

26. februari 2017 10:30
by Antoinette
0 Reacties

Abrikoos-kokossnoepjes - Apricot-coconut sweets - Golosinas de albaricoque-coco

26. februari 2017 10:30 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets zoets heb gemaakt. En dan zoets met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Er is steeds meer aandacht voor ingrediënten: wat is de herkomst, wat zijn de goede en de niet zo goede effecten.

Het ene (wetenschappelijk) onderzoek bevestigt het ander (wetenschappelijk) onderzoek of het spreekt elkaar tegen. Op een gegeven moment weet je eigenlijk niet meer wat nu waar is.

Ik luister naar mijn lichaam bij wat ik eet en zo weet ik dat mijn lichaam niet goed reageerde toen ik nog vlees at en ben daar mee gestopt.

Zo eet ik veel groente, vis, peulen en neem ik ook een hap rijst of aardappels. Daarnaast blijft fruit één van mijn favorieten, zowel vers als gedroogd.

Ooit heb ik dadel bonbons gemaakt en nu is het de beurt aan andere zoetmakers zoals gedroogde abrikozen en kokos. Voeg pure chocolade toe en je maakt zelf deze abrikozen kokossnoepjes.

En dat betekent genieten en dat is naast het zelf maken een eetttrend voor dit jaar.

Geniet van La Comida Deliciosa

P.s. Zin in meer recepten met gedroogde abrikozen?

* Pijnboompitkoekjes

* Dadel cruesli repen 

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

It's been a while that I made something sweet. And then sweet with natural ingredients as many as possible. There is more and more attention for ingredients: what's the origin, what are the good and the not so good effects.

One research confirms the other research or they contradict. At some stage nowadays you don't know what is actually true anymore.

I listen to my body while I'm eating and so I knew that my body didn't respond well as I was eating meat and I stopped eating it.

So I eat a lot of vegetables, fish, peas and beans and I take also a bite of rice or potatoes. Besides, fruit is one of my favorites, both fresh and dried. 

Once I made dates bonbons and now it's the turn to other sweeteners like dries apricots and coconut. Add plain chocolate and you make these apricot coconut sweets yourself.

And that means enjoy and that is, besides homemade, a foodtrend for this year.

Enjoy of  La Comida Deliciosa

P.s. In the mood for more recipes with dried apricots?

Hola, amante de la comida de La Comida Deliciosa,

Hace tiempo que he hecho algo dulce. Y entonces dulce con ingredientes naturales en lo posible. Cada vez hay atención para ingredientes: cual es el origen; cuales son los efectos buenos y no buenos.

Una investigación (científica) confirma la otra investigación (científica) o se contradice. A un momento dada ahora no sabes real más que es verdad. 

Escucho a mi cuerpo con algo yo como y así sabes que mi cuerpo no respondía bueno cuando comió carne y dejado de comer. 

Así como muchas verduras, pescado, legumbres y como un bocado con arroz o patatas. Además de eso, fruta se queda uno de mis favoritos, tan fresca como seca.

Alguna vez he hecho bombones de dátiles y ahora se toca a otro edulcorante como albaricoque seco y coco. Añade chocolate amargo y mismo haces estas golosinas de albaricoque y coco.

Y que signifa disfrutar y que es una moda de comer por eso año.

Disfruta de  La Comida Deliciosa

P.s. ¿ Tienes ganas de más recetas de batata?

Galletitas de piñones

Barra de dátil y cruesli 

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Lentil salad with tomato and blueberry - Ensalada de lentejas con tomate y arándano - Linzensalade met tomaat en blauwe bes

Floating FB popout byReview Results

23. april 2017 13:04
by Antoinette
0 Reacties

Lentil salad with tomato and blueberry - Ensalada de lentejas con tomate y arándano - Linzensalade met tomaat en blauwe bes

23. april 2017 13:04 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

It's such a tipical week that your counter is full with all kinds of cans, bottles, fresh vegetables and fruit. You wonder why your counter is completely full. Simple, you were unable to resist the temptation for Easter as you went to the supermarket for a quick visit.

This week no new shopping and cook with what you have at home. It's quite a lot if I say so myself. To make room in my store cupboard I take a can with lentils and I take the blueberries from the freezer. And I was already total forgotten that I have cherry tomatoes. Let alone three packages with thyme and two pots with basil. 

If you put this all together than you get a colorful and vegan dish without lactose. In the meantime as you give the cherry tomatoes a lovely roasted taste in the oven it's particularly mixing. 

Not difficult. A moment to relax.

And you? Are you going to cook with what you have now at home? Then make this lentil salad with tomato and blueberries and follow my step by step recipe and you put this dish at the table tonight. Will you rather watch how you make this dish, then watch the video.  

Enjoy of LA COMIDA Deliciosa 

What do you think of these recipes with blueberries?
Coconut yoghurt, strawberry, blueberries and crumble
American pancakes with yoghurt and blueberries

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Es una semana tan típica que tu encimera está llena con latas, botellas, verduras frescas y fruta. Te preguntas porque tu encimera está llena completamente. Simple, no podías resistir la tentación ante los días de Pascua cuando fuiste sin embargo rápido al supermercado.

Esta semana no nueva compra y cocinar con lo que aún tienes en casa. Modestia parte que es pues sí mucho. Para despejar en mi despensa yo cojo una lata con lentejas y saca los arándanos del congelador. Ya he olvidado completamente que tengo tomates cherry. Sin hablar de tres paquetes de tomillo y dos macetes con albahaca. 

Cuando tú haces todos juntos entonces tú obtienes un plato lleno de color y vegetariano sin lactosa. Entretanto que das los tomates cherry un sabor tostado y rico en el horno está mezclando particularmente. 

No difícil. Un tiempo de relajación. 

¿Y tu? ¿Vas a cocinar también con algo tienes ahora en casa? Hace entonces esta ensalada de lentejas con tomate y arándanos y sigue mi receta paso a paso y pon este plato en la mesa esta noche. Prefieres mirar como tú haces este plato, mira entonces el vídeo.  

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

¿Qué piensas de estas recetas con arándanos?
Yogur de coco, fresa, grosellas azuladas (arándanos) 
Panqueques americanos con yogur y grosellas azuladas (arándanos)

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Het is echt zo'n week dat je aanrecht volstaat. Volstaat met allerlei blikken, flessen, verse groentes en fruit. Je vraagt je af waarom je aanrecht helemaal volstaat. Simpel, je kon vóór de Paasdagen de verleiding niet weerstaan toen je nog even snel naar de supermarkt ging.

Deze week geen nieuwe inkopen en koken met wat je nog in huis hebt. Al zeg ik het zelf dat ik best wel veel. Om ruimte te maken in mijn voorraadkast pak ik een blik met linzen en ik pak de blauwe bessen uit de vriezer. En ik was al helemaal vergeten dat ik nog cherrytomaten heb. Laat staan drie pakjes met tijm en twee potten met basilicum. 

Als je dit allemaal bij elkaar doet dan krijg je een kleurrijk en veganistisch gerecht zonder lactose. In de tussentijd dat je de cherrytomaten een lekkere geroosterde smaak in de oven geeft is het vooral mengen. 

Niet moeilijk. Een relaxmoment. 

En jij? Ga jij ook koken met wat je nu in huis hebt? Maak dan deze linzensalade met tomaat en blauwe bessen en volg mijn stap voor stap recept en je zet vanavond dit gerecht op tafel. Wil jij liever kijken hoe je dit gerecht maakt, bekijk dan de video.  

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Wat denk je van deze recepten met blauwe bessen?

Kokos, yoghurt, aardbei, blauwe bes en crumble

Amerikaanse pannenkoekjes met yoghurt en blauwe bessen

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top