Floating FB popout byReview Results

18. december 2016 14:18
by Antoinette
0 Reacties

Gebakken ricotta met peterselie olie | Baked ricotta with parsley oil | Ricotta cocido en el horno con aceite de perejil

18. december 2016 14:18 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

A couple of days more. Actually you can’t around it and everyone is talking about it. How far are you already? What are you going to do? See that you don’t forget it? Do you write it down? All questions about who, what, when, how are going to do with the upcoming holidays.

Do you already have your lists ready of the Christmas menu and/or for getting the groceries? Or do you let the kitchen for what it’s and are you going to dine out? One thing is for sure, this year went by so fast and these days before Christmas are going even faster. 

Do you choose nevertheless to be in the kitchen than a snack with a luxury edge is rather something for the holidays. Especially if you know that the oven does most of the work and it doesn’t cost a lot of time. The luxury edge is the golden brown color that does remind at gold, warmth and sun. It’s already a wink to the days that light will be longer and that very slowly Spring is on its way. 

Tell in the comments what’s your favorite snacks for the holidays. 

Nice Christmas and happy New Year! 

Read the recipe or make the zucchini rolls with ricotta.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Aún unos días. En realidad no puedes evitar y todo el mundo discutirlo. ¿Por dónde ya eres? ¿Qué vas a hacer? ¡Procura que no olvidarlo! Todas las preguntas sobre el quien, lo cual, cuando, como va a hacer con los días de fiesta sucesivos

¿Ya tienes listas dispuesta del menú de Navidad y/o para ir a las compras? ¿O deja la cocina por lo que es y cenas fuera? Una cosa es cierta, este año ha pasado lo más pronto y estos días delante la Navidad vamos muy rápido. 

Optas por ir estar en la cocina entonces un tentempié con borde lujo está algo por los días de fiesta. Especialmente cuando sabes que el horno hace el trabajo más y no lleva mucho tiempo. El borde lujo es el color tostado que piensa en oro, calor y sol. Ya es un guiño a los días que .... y la primavera que está llegando muy lento. 

Di en los comentarios de qué es tu tentempié favorito por los días de fiestas. 

¡Felices fiestas y un próspero año nuevo! 

Lee la receta o haz los rollos de calabacín con ricotta

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Nog een paar dagen. Je kunt er eigenlijk niet omheen en iedereen heeft het erover. Hoever ben jij al? Wat ga jij doen? Zorg dat je het niet vergeet! Schrijf je het wel op? Allemaal vragen over wie, wat, wanneer, hoe gaat doen met de komende feestdagen.

Heb je al lijstjes klaar liggen van het Kerstmenu en/of voor het halen van de boodschappen? Of laat je de keuken voor wat het is en ga je uit eten? Eén ding is zeker, dit jaar is al zo snel voorbij gegaan en deze dagen voor Kerst gaan nog sneller. 

Kies je ervoor om toch in de keuken te gaan staan dan is een hapje met een luxe randje wel iets voor de feestdagen. Vooral als je weet dat de oven het meeste werk doet en het niet veel tijd kost. Het luxe randje is de goudbruine kleur dat goud, warmte en zon doet denken. Het is al een knipoog naar de dagen dat het langer licht blijft en dat de lente heel langzaam in aantocht is. 

Vertel in de comments wat jouw favoriete hapje voor de feestdagen is.

Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling! 

Lees het recept of maak de courgetterolletjes met ricotta

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top