Floating FB popout byReview Results

10. april 2016 17:03
by Antoinette
0 Reacties

Drie jaar La Comida Deliciosa | Three years of La Comida Deliciosa | Tres años de La Comida Deliciosa

10. april 2016 17:03 by Antoinette | 0 Reacties

Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,

This month it's already three years that I'm blogging about dishes which I make myself, photograph myself and since a couple of weeks film myself.

After three years I'm curious how many dishes I have made, which ingredient I used the most and and what my favorite(s) dish is (are).The last three years I made 96 dishes. Besides olive oil (45x), garlic (32x), egg (32x), parsley (32x), lemon (20x), onion (20x), mint (14x) it seems to use walnuts often (13x). My favorite dishes of 2013, 2014, 2015 and 2016 are:

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

2013: Hardgekookte eieren met zwarte olijven - Hard-boiled eggs with black olives - Huevos duros con aceitunas negras

2014: Besan Chila - Omelet van kikkererwtenmeel met paprikasaus- Omelet of chick peas flour with peppersauce Tortilla francesa de harina de garbanzos con salsa de pimiento

2015: 
Kerrierijstkoekjes met peterselie - Curry rice cookies with parsley - Galletas de arroz de curry con perejil

2016:Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam - Mozzarella with crumbs of pine nuts and tomato jam - Mozzarella con miga de pinones y mermelade de tomates

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Este mes ya hace tres años que he publicado en el blog sobre los platos que hago misma, taco fotos mismas y desde semanas últimas filmo también misma.

Después de tres años estoy curioso cuantos platos he hecho, cuales ingredientes he usado más y que es/son mi plato(s) favorito(s). Los tres años último he hecho 96 platos. Además de aceite de oliva (45x), ajo (32x), huevo (32x), perejil (24x), limón (20x), cebolla (20x), menta (14x) resulto usar nueces muchas veces (13x). Mis platos favoritos de 2013, 2014, 2015 y 2016 son:

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

2013: Hardgekookte eieren met zwarte olijven - Hard-boiled eggs with black olives - Huevos duros con aceitunas negras

2014: Besan Chila - Omelet van kikkererwtenmeel met paprikasaus- Omelet of chick peas flour with peppersauce Tortilla francesa de harina de garbanzos con salsa de pimiento

2015: Kerrierijstkoekjes met peterselie - Curry rice cookies with parsley - Galletas de arroz de curry con perejil

2016:Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam - Mozzarella with crumbs of pine nuts and tomato jam - Mozzarella con miga de pinones y mermelade de tomates

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Deze maand is het al weer drie jaar dat ik aan het bloggen ben over gerechten die ik zelf maak, zelf fotografeer en sinds de laatste weken ook zelf film

Na drie jaar ben ik benieuwd hoeveel gerechten ik gemaakt heb, welke ingrediënten ik het meest gebruikt heb en wat mijn favoriete gerecht(en) is (zijn). De laatste drie jaar heb ik 96 gerechten gemaakt. Naast olijfolie (45x),knoflook (32x),ei (32x), peterselie (24x), citroen (20x), ui (20x), munt (14x) blijk ik vaak walnoten te gebruiken (13x).Mijn favoriete gerechten van 2013, 2014, 2015 en 2016 zijn:

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

2013: Hardgekookte eieren met zwarte olijven - Hard-boiled eggs with black olives - Huevos duros con aceitunas negras

2014: Besan Chila - Omelet van kikkererwtenmeel met paprikasaus- Omelet of chick peas flour with peppersauce Tortilla francesa de harina de garbanzos con salsa de pimiento

2015: 
Kerrierijstkoekjes met peterselie - Curry rice cookies with parsley - Galletas de arroz de curry con perejil

2016:Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam - Mozzarella with crumbs of pine nuts and tomato jam - Mozzarella con miga de pinones y mermelade de tomates

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top