Floating FB popout byReview Results

5. juni 2016 15:05
by Antoinette
0 Reacties

Toast met makreel rillette | Toast with mackerel rillette | Pan tostado con caballa rillette

5. juni 2016 15:05 by Antoinette | 0 Reacties

Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,

As you all know I often cook recipes of cook books and cook magazines. Since early this year I get recipes of the cook magazine Allerhande of December 2015. Yes, December 2015, a thick copy with recipes I liked to try out.

Today I have made recipe number 10 of this copy. Besides the challenge to cook with other ingredients, there is also the challenge to discover constantly something new in taking photos and filming of the dishes. I follow regularly a photography- and video course online at Creative Live and recently there was the course Cake decorating fondant fundamentals with Lucinda Larson about decorating tarts and so. The way the cameramen of Creative Live showed the explanation gave me the idea to film my own video from another angle. So the course YouTube Marketing with James Wedmore gave me the idea to divide my own video in segments. A nice challenge. 

Read the recipe or make this vegetarian pate on toast.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Como sabéis, cocino muchas veces recetas de los libros de cocina y revistas de cocina. Desde el comienzo de este año saco recetas de revista de cocina Allerhande de diciembre 2015. Que sí, diciembre 2015, un ejemplar voluminoso con recetas que me gusta testar.

Hoy he hecho receta número 10 de este ejemplar. Además del reto para cocinar con otros ingredientes, también hay un reto para describir siempre algo nuevo en sacar fotografías y filmar de los platos. Sigo regular un curso de fotografía y rodar un conectado en CreativeLive y recientemente estaba allí un curso Cake decorating fondant fundamentals con Lucinda Larson sobre decorar tartas etcétera. La manera en el que los camarógrafos del creativeLive hicieron una imagen de la explicación me sugerí para filmar mi propio video desde otra perspectiva. Así el curso YouTube Marketing con James Wedmore sugerí dividir mi propio video en segmentos. Un buen reto. 

Lee la receta o haz eso paté vegetariano en pan tostado.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Zoals jullie weten kook ik vaak recepten uit kookboeken en kooktijdschriften. Vanaf het begin van dit jaar haal ik recepten uit het kooktijdschrift Allerhande van december 2015. Jawel, december 2015, een dik exemplaar met recepten die ik graag wil uitproberen.

Vandaag heb ik recept nummer 10 uit dit exemplaar gemaakt. Naast de uitdaging om met andere ingrediënten te koken, is er ook de uitdaging om steeds iets nieuws te ontdekken in het fotograferen en filmen van de gerechten. Ik volg geregeld online een fotografie- en filmcursus op CreativeLive en laatst was daar de cursus Cake decorating fondant fundamentals met Lucinda Larson over het decoreren van taarten en zo. De manier waarop de cameramensen van CreativeLive de uitleg in beeld brachten, bracht mij op het idee om mijn eigen video vanuit een ander gezichtspunt te filmen. Zo bracht de cursus YouTube Marketing met James Wedmore mij op het idee om mijn eigen video in segmenten te verdelen. Een leuke uitdaging. 

Lees het recept of maak deze vegetarische paté op toast.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top