Floating FB popout byReview Results

14. augustus 2016 11:43
by Antoinette
0 Reacties

Pappardelle met zalm en mosterdsaus | Pappardelle with salmon and mustard sauce | Pappardelle con salmón y salsa de mostaza

14. augustus 2016 11:43 by Antoinette | 0 Reacties

Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,

Besides the composition of a beautiful photo color appeals. Color in the sense of it attracts your attention. A couple of weeks ago I used beet roots for the recipe smoked trout puree with tarragon dressing and asparagus.

An ingredient of which you in fact don't think about to marinate with. You take a slice of smoked salmon and lay it in the beet root marinade with as result a bright pink purple salmon. For this dish you use salmon, fresh salmon and you let it marinate for one day in the sweet colored beet root. 

The lemon gives it a fresh flavor and the sauce has a soft and a kind of sharp touch of flavor. Let the beet root and lemon do their thing and then you have a lovely dish. 

Read the recipe or make the smoked trout puree with tarragon dressing and asparagus.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Además de composición una foto bonita gusta al color. Color en el sentido de llamar la atención. Hace unas semanas he usado remolachas para la receta de puré de trucha ahumado y aliño de estragón y espárragos.

Un ingrediente donde no piensas en realidad para marinar. Tomas una loncha de salmón ahumado y lo pones en la marinada de remolacha resultar en un salmón con un color subido de rosa y violeta. Para esta receta uso también salmón, salmón fresco y deja marinar en la remolacha dulce de color. 

El limón le da un sabor fresco y la salsa tiene un sabor suave y un toque algo picante. Deja la remolacha y el limón su cosa y entonces tienes un plato delicioso. 

Lee la receta o haz el puré de trucha ahumado y aliño de estragón y espárragos.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Naast de compositie van een mooie foto spreekt kleur aan. Kleur in de zin van dat het je aandacht trekt. Een paar weken geleden heb ik bieten voor het recept gerookte forelpuree met dragondressing en asperges gebruikt.

Een ingredient waar je eigenlijk niet aan denkt om mee te marineren. Je neemt een plak gerookte zalm en leg het in de bietenmarinade met als resultaat een knal paarsroze zalm. Voor dit gerecht gebruik je ook zalm, verse zalm en laat je een dag in de zoetgekleurde biet marineren. 

Citroen geeft het een frisse smaak en de saus heeft een zachte en een iets scherpe touch van smaak. Laat de biet en de citroen hun ding doen en dan heb je een heerlijk gerecht. 

Lees het recept of maak de gerookte forelpuree met dragondressing en asperges.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Salade van geroosterde rode biet en rucola | Salad of roasted beetroot and rucola | Ensalada de remolacha asada y rúcula

Floating FB popout byReview Results

7. september 2014 13:39
by Antoinette
0 Reacties

Salade van geroosterde rode biet en rucola | Salad of roasted beetroot and rucola | Ensalada de remolacha asada y rúcula

7. september 2014 13:39 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

This week at lunch break I sat outside with a friend enjoying the sun. She had prepared a salad herself with red pepper, tomato, chick peas and nuts. She told me that she eat a salad more often and less bread.

What makes a salad so delicious is every time you can experiment with ingredients, dressing, herbs, colors and something of a bite. Another well-known advantage is that it doesn't cost you so much time. This salad I have made once before and the roasted flavor of the beetroot with the balsamic vinegar is something different again. In the meantime turn on your oven. 

Read the recipe or make the lamb's lettuce with goat cheese and raspberries.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Esta semana de la pausa del mediodía me senté fuera con una amiga disfrutar del sol. Ella tenía preparado mismo una ensalada con pimiento, tomate, garbanzos y nueces. Contó que ella come una ensalada otra veces y menos pan.

Que hace una ensalada así deliciosa es que puedes experimentar cada vez con ingredientes, aliño, hierbas, colores o algo con un bite. Otra ventaja conocida es que no llevas tiempo. Esta ensalada ya he hecho una vez y el sabor tostado de la remolacha con el vinagre balsámico es otra vez algo diferente. De momento enciende tu horno. 

Lee la receta o haz Hierba de canónigos con queso de cabra y frambuesas.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Van de week zat ik in de lunchpauze met een vriendin buiten van de zon te genieten. Ze had zelf een salade bereid met paprika, tomaat, kikkererwten en noten. Ze vertelde dat ze vaker een salade eet en minder brood.

Wat een salade zo lekker maakt is dat je elke keer weer kunt experimenteren met ingrediënten, dressing, kruiden, kleuren of iets met een bite. Een ander bekend voordeel is dat het je niet zoveel tijd kost. Deze salade heb ik al een keer gemaakt en de geroosterde smaak van de rode biet met de balsamicoazijn is weer eens iets anders. Zet alvast je oven aan. 

Lees het recept of maak de Veldsla met geitenkaas en frambozen.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top