Floating FB popout byReview Results

13. oktober 2013 18:23
by Antoinette
0 Reacties

Mijn eigen Magazine | My own Magazine | Mi propio Revista

13. oktober 2013 18:23 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

I'm so very happy. Why? Because I've my own magazine. Yes, my first online magazine in which I showcase my love for food and photography by showing beautiful photos of dishes I made in the last six months.

And my trip to Madrid of course, a beautiful and delicious time. This magazine has been started with the great help of my sister who made the design. You can understand that I'm very proud of her. So, take some time to leaf through the magazine and tell me what you think of it. 

Try for example these tea biscuits with apple syrup.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Estoy muy contento. ¿Por qué? Porque tengo mi propia revista. Sí, mi primera revista conectada en qué muestro mi amor para comer y fotografía para mostrar fotografías bonitas de comidas he hecho el pasado seis meses.

Y claro mi viaje a Madrid, un tiempo bueno y delicioso. Esa revista está empezando con la ayuda muy grande de mi hermana que ha hecho el diseño. Ya puedes entender que estoy orgullosa de ella. Así que, tome algo tiempo y hojea la revista y me dice que te parece. 

Prueba por ejemplo esas galletas de té con jarabe de manzana.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Ik ben zo blij. Waarom? Omdat ik mijn eigen magazine heb. Jawel, mijn eerste online magazine waarin ik mijn liefde voor eten en fotografie toon door het laten zien van mooie foto's van gerechten die ik in de laatste zes maanden heb gemaakt.

En natuurlijk mijn trip naar Madrid, een mooie en lekkere tijd. Dit magazine is ontstaan met de hulp van mijn zus die het design heeft gemaakt. Je kunt wel begrijpen dat ik heel trots op haar ben. Dus neem wat tijd om door het magazine te bladeren en vertel me wat je er van vindt.

Probeer bijvoorbeeld deze thee biscuits met appel siroop.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top