Floating FB popout byReview Results

30. maart 2014 15:05
by Antoinette
0 Reacties

Geniet van de Lente | Enjoy Spring | Disfruta la Primavera

30. maart 2014 15:05 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Sometimes it's simplicity, sometimes it's simple, sometimes it's less and together you have more. Do you look outside than you see the buds waiting to be open and some which even already have come to blossom. Nourished by the warmth and the sun you see the beautiful colors of the flowers and the many greens.

Simplicity, simple and less makes also a delicious dessert. You can work magic with plain yoghurt into a delicious dessert. How? A matter of mixing and garnishing and that all within 10 minutes of time. And you can always make this dessert so take a spoon, take a bite and enjoy this first week of Spring.

Read the recipe.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

A veces, es simpleza, a veces es simple, a veces es menos y juntos tienes más. Mira fuera que ves los botones que esparan abrirse y algunos que ya incluso han florecido. Alimenta por el calor y el sol ve los colores bonitos y muchos verdes.

Simpleza, simple y menos hacen un postre delicioso. Puedes cambiar por arte de magia con yogur normal en un postre delicioso. ¿Cómo? Una cuestión de mezcla y guarnece y todos en 10 minutos. Y siempre puedes hacer este postre entonces toma un cuchara, toma un bocado y disfruta de esta primera semana de primavera.

Lee la receta.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Soms is het eenvoud, soms is het simpel, soms is het minder en samen heb je meer. Kijk je naar buiten dan zie je bloemknoppen die wachten om open te gaan en sommige die zelfs al tot bloei zijn gekomen. Gevoed door de warmte en de zon zie je de mooie kleuren van de bloemen en het vele groen.

Eenvoud, simpel en minder maken ook een lekker toetje. Gewone yoghurt kun je omtoveren in een heerlijk dessert. Hoe? Een kwestie van mengen en garneren en dat allemaal in 10 minuten tijd. En dit toetje kun je altijd maken dus pak nu een lepel, neem een hap en geniet van deze eerste lenteweek.

Lees het recept.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Een andere manier van zoeten | An other way of sweetening | una otra manera de endulzar

Floating FB popout byReview Results

22. december 2013 15:18
by Antoinette
0 Reacties

Een andere manier van zoeten | An other way of sweetening | una otra manera de endulzar

22. december 2013 15:18 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

While reading other blogs about food, I often come across them; bonbons that are sweetened at another way than with sugar.

My supply of sugar is as good as gone (only jelly sugar and Stevia) so I can get started with dates, figs, apricots and coconut. For the bonbons I use dates for sweetening, walnuts for the filling and coconut and cacao powder to finish it off. Merry Christmas. 

Read the recipe or make Fried dates with Serrano ham pinchos.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Durante leer de otros blogs sobre la comida los encuentro regular: bombones que son endulzados en otra manera entonces con azúcar.

Mis existencias de azúcar se ha terminado prácticamente (solo azúcar de jalea y Stevia) ahora puedo estar trabajando con dátiles, higos, albaricoques y coco. Para los bombones uso dátiles para endulzar, nueces para el relleno y coco y cacao para terminar los. ¡Feliz Navidad! 

Lee la receta o haz Pinchos de dátiles y jamón Serrano fritos.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Bij het lezen van andere blogs over eten kom ik ze geregeld tegen: bonbons die op een andere manier gezoet zijn dan met suiker.

Mijn voorraad suiker is zo goed als op (alleen nog geleisuiker en Stevia) dus kan ik nu aan de gang gaan met dadels, vijgen, abrikozen en kokos. Voor de bonbons gebruik ik dadels om te zoeten, walnoten voor de vulling en kokos en cacao om het af te maken. Prettige kerstdagen. 

Lees het recept of maak Dadels met Serrano ham pinchos.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top